spijkers
Timmerman

Alles over het gebruik van de haakanker

Ben je op zoek naar een haakanker? Of wil je meer informatie weten over het gebruik van de haakankers. Dit bevestigingsmateriaal kun je goed gebruiken in de constructiebouw. Een haakanker wordt bijvoorbeeld toegepast voor de verbinding tussen een verdiepingsvloer en een spouwmuur. De haakanker functioneert als de bevestiging van de vloer aan de muur. De haakanker is een stalen anker met een kromming; hiermee kunnen de balken van het dak of de verdiepingsvloer aan de spouwmuur worden verbonden. Een haakanker heeft een vergelijkbare werking als de blindanker. Bij Bevestigingsexpert bestel je eenvoudig en snel een haakanker naar keuze. Er zijn diverse soorten en maten verkrijgbaar. De haakankers worden per doos geleverd.

Haakanker

Voordelen van haakanker bestellen bij Bevestigingsexpert

Wat is er te vinden in het assortiment van Bevestigingsexpert? Er zijn in de eerste plaats diverse afmetingen verkrijgbaar. Zo vind je een haakanker met een kleine boordiameter van 12 mm en een grote boordiameter van 24 mm. Verder zijn er ook verschillende lengtes verkrijgbaar. Deze variëren van 300 mm en 500 mm. Hoe vind je de juiste haakanker voor jouw klus? Je kunt op de webshop van Bevestigingsexpert eenvoudig de goede opties vinden. Maak gebruik van de zoekfilters aan de zijkant; zo vind je precies wat je zoekt.

snelbouw ankers

Er zitten veel voordelen aan het bestellen van haakankers bij de Bevestigingsexpert. Zo kun je in de eerste plaats kiezen uit veel mogelijkheden. Daarnaast zoek je eenvoudig het juiste materiaal of de bewerking. Verder kun je snel bestellen en kun je de bestelling ook snel thuis verwachten. Bestel je voor 16:00 uur? Dan heb je de haanankers de volgende dag al in huis. Verder betaal je ook standaard de laagste prijs en profiteer je als vaste klant van extra kortingen.