waterbedden
Woning

De waterbedden van WaCore

Iedereen streeft naar een gezonde en comfortabele nachtrust. De manier van het slapen op waterbedden is al duizenden jaren oud en is tot op de dag van vandaag nog erg populair en dit is natuurlijk niet zonder reden.  

Waarom kiezen voor een waterbed?

Echte kenners en medici zullen ten aller tijden tijdens aanraden om goede ondersteuning te krijgen tijdens de nachtrust. Je zult door de juiste ondersteuning namelijk minder draaien, energieker wakker worden zonder stramme spieren. Met behulp van de thermostatische warmteregelaar zul je in de zomer koel en in de winter een lekker warm bed hebben. Ook is het slapen op een waterbed voor mensen die last hebben van allergieën en astma de ideale opslaan. Een Waterbed is namelijk erg gemakkelijk te reinigen, het matras is namelijk gemakkelijk en eenvoudig af te nemen en de tophoes van het waterbed kun je gemakkelijk in de wasmachine doen. 

De waterbedden van WaCore 

In het assortiment van Hendriksen Slaapcomfort worden uitsluitend waterbedden aangeboden van WaCore. Dit is een bedrijf die al meer dan 30 jaar waterbedden produceert en van de beste kwaliteit. Er zit erg veel verschil in kwaliteit tussen de waterbedden. Dit is namelijk te merken aan de vinyl, coers schuimranden, bodemplaten en de gebruikte verwarmingselementen. Bij Hendriksen Slaapcomfort ben je verzekerd van een waterbed van de allerbeste kwaliteit waardoor ook jij kan genieten van een comfortabele nachtrust. Neem eens een kijkje op de website van Hendriksen Slaapcomfort voor meer informatie.