velux rolgordijn monteren
Woning

Gemakkelijk je rolgordijn laten monteren

Rolgordijnen zijn in veel verschillende maten, kleuren en typen te verkrijgen. Hier ben ik wel achter gekomen toen ik voor ons nieuw gebouwde huis op zoek ging naar passende rolgordijnen. Wij wilde voor verschillende ruimtes licht doorgevende en licht getinte rolgordijnen bestellen. Wat ook een vereiste was dat ze op afstand te bedienen zijn met een afstandsbediening. Een aantal ramen zitten hoger dan dat wij met onze lengte kunnen bereiken, dus is het wel verstandig om hier rekening mee te houden.

Het proces van aankoop

Ik en mijn man zijn nou niet echt heel handig en durven best te zeggen dat wij twee linkerhanden hebben. Wij hebben in verschillende winkels rondgekeken wat nou bij ons huis paste. Uiteindelijk hebben we onze ogen laten vallen op een rolgordijn van Velux. Deze hebben wij in de winkels laten bestellen samen met een van de verkopers.

Montage-proces

Binnen één maand hebben ze de velux rolgordijnen laten monteren. Dit werd uitgevoerd door 2 medewerkers van het bedrijf waar wij de rolgordijnen hadden gekocht. Aangezien er verder niks met de dakramen zelf moest gebeuren en de juiste maten waren doorgegeven was de montage een kort proces van een halve middag. Voor zowel mijn man als voor mij viel dit hartstikke mee. Wij dachten dat we nog veel tegenslagen zouden krijgen of andere punten waar we over zouden vallen.