Zonnescherm elektrisch
Woning

Met een goed gevoel van huis gaan

In de zomer vertrek je in de ochtend van huis, je doet het zonnescherm omlaag omdat je niet de hele dag de zon in je woonkamer wilt hebben staan. In je achterhoofd ben je er ook bang voor dat het weer omslaat, het gaat regenen en waaien met alle gevolgen voor je scherm. Met het plaatsen van een zonnescherm elektrisch die je op afstand kunt bedienen, ben je in een klap van je zorgen en problemen af. Met een app op je smartphone kun je ieder gewenst moment je zonnescherm op afstand bedienen. Wordt het weer minder of gaat het regenen bedien je het zonnescherm waar je ook bent.

Zonnescherm elektrisch

De zon buiten houden door middel van screens

Een zonnescherm is niet de enige optie om de zon buiten de deur te houden, of beter gezegd buiten je raam. Naast een zonnescherm elektrisch zijn er nog de elektrische screens. In veel verschillende uitvoeringen zijn de screens verkrijgbaar, standaard kleuren of kies de kleur die jij wenst voor je woning of kantoor. De verschillende designs zorgen ervoor dat je altijd wel een geschikt design vind die mooi past bij je huis. Handmatig of elektrisch te bedienen, ook daar heb je de vrijheid in. Voorheen was de keuze met screens vrij beperkt, tegenwoordig zijn er op het gebied van design en omkastingen meerdere modellen beschikbaar.

Zonnescherm elektrisch

Bij de dealer van Sunmaster kun je zien wat de mogelijkheden zijn met een zonnescherm elektrisch. Door het hele land zitten de dealers, hiermee kun jij ook kijken wat de mogelijkheden zijn voor jouw situatie. Altijd al gedroomd om zonder op te staan vanuit je luie stoel de schermen te bedienen? Dan laten zij je droom uitkomen, geschikt voor iedere situatie en elke wens. Welk formaat de schermen ook moeten zijn, van 50 cm tot maarliefst 5 meter hoog kunnen de schermen uit een stuk worden geplaatst.