Verlichting

Muuto het nieuwe design

Er zijn talloze lampen en lampsoorten dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Voor vele van jullie is  Muuto klik hier een verheldering van de keuze stress. Dit Scandinavische lampen merk wordt wereldwijd gewaardeerd. Het is bedacht door mensen uit Zweden waar meerdere designers een voetstap hebben gezet op het wereld platform. Ze zorgen er voor dat veel huizen worden verlicht. Als je goed oplet in de huizen van je vrienden of familie zal er vast al zo’n lamp hangen. 

Klik hier

De lamp die bij je moet hangen

De Muuto ontwerpen zijn erg divers gemaakt. Veel ontwerpen zijn een lampenkap. Deze kap hangt ondersteboven aan het plafond. Het hangt aan een kabel van een meter. Verder zijn er alle kleuren van de regenboog die licht kunnen geven aan je huis. De lampenkappen variëren van fel rood tot donkerblauw naar grijs tot wit of zelfs groen en roze. Voor iedere unieke stijl die iemand heeft pas ongemerkt wel een mooie Muuto lamp bij. 

Verder hebben we ook misschien simpele maar unieke lampen soorten. Dit zijn design lampen waarbij je eigenlijk alleen de gloeilamp ziet. Deze vorm ziet er erg simpel uit op het eerste oogopslag, maar wanneer die bij je thuis hangt geeft het een mooie toevoeging van je huis. Deze lampen kan je natuurlijk aan je plafond hangen, maar ze hebben ook tafellampen in deze editie. Deze lampen zijn makkelijk te gebruiken als je aan het schrijven, tekenen, lezen of iets anders doet aan je bureau. Het is geen standaard bureaulamp waardoor het er niet saai uit ziet maar uniek uit.