Logo-MDG-Solar
Woning

Tip om zelf zonnepanelen te installeren

Wil je graag zelf zonnepanelen installeren om zo veel geld te besparen? Dan ben je bij MDG Solar aan het juiste adres. Bij dit bedrijf worden namelijk zonnepaneel pakketten aangeboden van de hoogste kwaliteit. 

Vraag een vrijblijvende offerte aan 

Het plaatsen van zonnepanelen in de winter klikt misschien een beetje vreemd omdat je zult denken dat het niet optimaal is om in het koude seizoen zonnepanelen te plaatsen. De zonnepanelen presteren echter beter onder koud omstandigheiden. De geleidbaarheid van de zonnepanelen neemt in de warme zomerdagen namelijk toe waardoor de lading in de omvormer niet goed gescheiden blijft. Als er een klein laagje sneeuw op de randjes van de zonnepanelen licht zal het zonlicht worden weerkaatst waardoor de zonnepanelen meer zonlicht op zullen vangen. Er zitten dus erg veel voordelen aan het plaatsen van zonnepanelen in de winter. Bij de aanschaf van zonnepanelen is het echter wel van essentieel belang dat je de juiste combinatie tussen omvormer en zonnepanelen aanschaft. Bij MDG Solar kun je daarom ook een vrijblijvende offerte aanvragen waarin zij advies geven voor een zonnepaneel pakket die aansluit bij jouw persoonlijke wensen. 

Zonnepanelen-pakketten

Het doe het zelf pakket 

Voor zelf zonnepanelen installeren wordt er bij MDG Solar en ruime keuze tussen veel verschillende zonnepaneel pakketten aangeboden. Als je ervoor kiest om de zonnepanelen zelf te plaatsen kun je wel tot 40 % voordeliger uitzijn dan wanneer je de zonnepanelen door een installateur laat plaatsen. Neem voor meer informatie eens een kijkje op de website.