Woning

Waar moet ik op letten bij het kopen van een boxspring 180×200?

Een boxspring 180×200. Een standaard maat maar geen standaard bed! Bij Slaapspecialist van der Schuit is niets standaard! U kunt zelf uw boxspring samenstellen. Bent u op zoek naar een bepaalde kleur of zoekt u een lederen boxspring in de maat 180×200? Neem dan snel een kijkje op de website van deze prachtige beddenwinkel! Slaapspecialist van der Schuit is een slaapspeciaalzaak in Geldermalsen, in de regio van Utrecht/Den Bosch/Nijmegen. Door zijn jarenlange ervaring op het gebied van slaapcomfort word u hier professioneel geholpen. Vindt u het lastig om de juiste keuze te maken? De adviseurs staan voor u klaar om u te voorzien van het beste boxspring advies en de bijbehorende accessoires. Naast het verkopen van een boxspring 180×200 heeft de Slaapspecialist van der Schuit meer in zijn assortiment. Denkt u aan matrassen, lakens en kussens.

Boxspring 180×200 kopen

U bent eruit, u wilt een boxspring 180×200 kopen. Nu kunt u naar de winkel gaan en een standaard boxspring kopen maar een standaard boxspring bestaat niet. Een boxspring is niet zo maar een bed, nee een boxspring is veel meer dan dat. Een boxspring 180×200 bestaat uit verschillende onderdelen. Zoals een ombouw, wat ook wel een matras drager genoemd word. Naast een matras drager beslist u welke poten u onder uw matrasdrager wilt plaatsen. Heeft u een keuze kunnen maken dan gaan we verder naar het hoofdbord en het voetenbord. Is uw bed dan klaar? Welnee! U mag nog een topper uitkiezen! Een topper plaatst u op de matrasdrager, dit is als het ware uw matras. Vindt u één topper te weinig? Dan plaatst u er nóg een topper bovenop! Niets gaat boven een goede nachtrust! Nadat u uw boxspring heeft samengesteld gaat u beslissen over de uitvoering van uw boxspring. Kiest u een moderne look, de romantische look of een klassieke look? Op de website van Slaapspecialist van der Schuit vindt u onder het kopje ‘stijlen’ en ruim en overzichtelijk overzicht van de vele boxspring stijlen. De professionals van Van der Schuit adviseren u graag waar u op moet letten voor een fijne lig houding.

Slaapspecialist van der Schuit – boxspring 180×200

De specialisten van van der Schuit verwelkomen u graag in hun mooie showroom in Geldermalsen maar heeft u al een keuze kunnen maken en heeft u uw droombed kunnen vinden op de website van van der Schuit? Dan kunt u met een paar klikken op de knop uw gewenste boxspring bestellen. U kunt zowel verschillende toppers, kussens en lakens gemakkelijk bestellen. Besteld u uw boxspring? Slaapspecialist van der Schuit komt uw bed gratis bezorgen en monteren op locatie. Wat een service!