Woning

Wat is de beste meubelzaak in Arnhem?

Ben jij op zoek naar een meubelzaak in Arnhem? Kijk dan niet verder. Arnhem is een mooie historische stad met super gezellig stadshart. Dat is leuk om met vrienden wat te gaan eten bijvoorbeeld. Maar voor meubels zal je toch wat verder buiten de stad moeten kijken. Mocht je nieuw zijn in Arnhem, lees dan verder.

Een goed begin is de Woonboulevard. Hier vind je de bekende ketens uit Nederlands handig bij elkaar in een groot winkelcentrum. Let wel dat er veel mensen hier naar toekomen en dat je de meubels bij veel vrienden in huis zal treffen. Dat is op zich niet het einde van de wereld, maar zou toch een beetje jammer zijn. Liever zoek je toch iets origineels, wat je alleen in Arnhem kan vinden?

Top meubelzaak in Arnhem

Wat niet veel mensen weten, is dat Wereld laminaat en meubels de beste meubelzaak is in Arnhem. De winkel bestaat al sinds 2000, en is sinds 2015 gevestigd op het industrieterrein, vlak achter het centraal station. Het beschikt over een enorme showroom van wel meer dan 4500 vierkante meters, volgepropt met de beste kwaliteit laminaat vloeren en de mooiste meubels. Er is iets te vinden voor elke smaak en voor elk budget.

Bij hen vind je zoal meubels in de stijlen van bekende ontwerpers als Eric Kuster en Richmond Interiors. Daarnaast een grote variëteit aan zitbanken, eettafels, eettafel stoelen, hanglampen, rolgordijnen en nog veel meer. En niet te vergeten, mooie en originele decoratie stukken. Alles op het gebied van interieur kan je er vinden. Daarnaast kan je rekenen op de assistentie van experts – die helpen jou graag met het uitkiezen van de mooiste meubels.