Nieuws

Dé expert in LED verlichting is www.Lightexpert.nl

Deze online winkel is gespecialiseerd in LED verlichting en mag zich dus met recht een expert noemen. Daarnaast verkopen zij ook allerlei accessoires, zoals kabels, LED dimmers, bewegingssensoren en snoeren. Ze verkopen zelfs een LED kweekbak voor je kruiden en plantjes en ook hebben ze slimme verlichting in hun voorraad die je kan bedienen met je smartphone. Echt een divers aanbod dus.

Het assortiment bij Lightexpert.nl

De webshop www.Lightexpert.nl verkoopt diverse soorten LED verlichting, zoals TL, inbouwspots, industriële lampen, bouwlampen, tuinverlichting, plafondlampen, trapverlichting…enzovoort. Ook bieden zij verschillende merken aan, waaronder ook hun eigen merk.

De website van www.Lightexpert.nl

Lightexpert.nl heeft een overzichtelijke en uitgebreide website met alle artikelen duidelijk gesorteerd naar categorie. Klik hier voor een totaaloverzicht van alle artikelen en alle merken in hun webwinkel. Hier vind je ook allerlei technische en praktische informatie.

Daarnaast kan je veel informatie vinden over LED lampen in hun verkoopwijzer. Op de website www.lightexpert.nl heb je alle informatie die je nodig hebt bij elkaar, om zodoende tot een goede keuze te komen.

Nog even de voordelen op een rij

De online specialist in LED verlichting is omdat

  • hun aanbod aan LED verlichting heel breed en divers is
  • de kwaliteit van hun producten hoog is, maar de prijs laag
  • zij deskundig zijn en je daardoor een goed advies kunnen geven
  • betalen en retourneren van goederen eenvoudig is
  • zij binnen een dag bezorgen en vaak ook gratis
  • de klantvriendelijke website die je het gemak biedt van thuis winkelen
  • een uitstekende klantenservice

Heb je behoefte aan contact?

Via een contactformulier kan je een vraag stellen op hun website, maar je kan ook de klantenservice bellen (085-0471218) of e-mailen (klantenservice@lightexpert.nl).