Woning

Seniorenhulp verhuishulp ook voor gehandicapten

Als vader van een gehandicapte zoon ben ik Seniorenhulp eeuwig dankbaar. Mijn zoon zit in een rolstoel, en wilde graag in een nieuw appartement gaan wonen. Natuurlijk zie ik hem graag gelukkig in zijn nieuwe appartement. Door zijn handicap is het alleen een heel gedoe. De vorige keer heeft meerdere dagen gekost. Niet alleen omdat het fysiek moeilijk voor hem is te verhuizen. Ook omdat hij extra voorzieningen nodig heeft door zijn handicap. Een collega kwam met het idee van Seniorenhulp. Ik kende het bedrijf niet, maar mijn interesse was gewekt.

Het contact

Het was eerst even verwarrend. Het klonk als een bedrijf gericht op oudere mensen. Een blik op de site laat zien dat het ook om mensen met andere beperkingen gaat. Ik besloot ze te bellen en te vragen wat ze voor mij konden betekenen. Ze staan duidelijk voor hun klanten klaar. Na een vrij lang overleg was ik overtuigd dat ze mijn zoon goed konden helpen.

De verhuizing

Op de dag van de verhuizing bleek dat ze wisten waar ze mee bezig waren. Ze vroegen steeds aan Jonathan hoe hij de indeling in zijn nieuwe huis voor zich zag. Ze pakten de spullen al in op basis van de indeling in het nieuwe appartement. Je kon merken dat ze dit vaker hadden gedaan! Eenmaal bij het nieuwe appartement stond alles dan ook zo op zijn plek. Ook de extra voorziening voor de handicap waren zo geïnstalleerd.

Al met al

Hadden we van tevoren geweten hoe het zou gaan, zouden we helemaal niet tegen de verhuizing op hebben gekeken. Het was een zeer prettige dag en mijn zoon zit inmiddels comfortabel in zijn prachtige nieuwe appartement.