Bodyfit
Wellness

Een infraroodsauna in je eigen huis

In ons nieuwe huis komt een infraroodsauna. Ik heb zelf last van reumatische klachten en de warmte verlicht de pijn en zorgt ervoor dat mijn spieren soepel blijven. Mijn vriend heeft hier geen last van maar ervaart wel de ontspannende werking van de sauna. Hoe fijn is het als je niet meer de deur uit hoeft om hier gebruik van te maken. Geen bezoekjes meer aan de sauna maar gewoon lekker thuis op een moment dat het jou uit komt. Mij lijkt het ideaal. 

Infraroodsauna

Online een infraroodsauna bestellen

We hebben ook al een infraroodsauna op het oog. Je kunt namelijk heel eenvoudig online een sauna kopen via de webshop van Bodyfit. Bodyfit kennen we al als producten en leverancier van allerlei wellnessproducten. Zwembaden, sauna’s, spa’s, stoombaden…. als dealer maar ze leveren ook maatwerk. Je kunt dus wel zeggen dat zij echt gespecialiseerd zijn op het gebied van wellness. In hun webshop kun je online diverse producten aanschaffen. Van onderhoud- en reinigingsproducten tot verzorging en dus ook complete producten zoals infraroodcabines en sunshowers.  De infraroodcabines zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Daarnaast kun je zelf bepaalde opties toevoegen om hem helemaal naar jouw wensen samen te stellen. Zo kun je zelf de stralers kiezen en de houtsoort.

Infraroodcabine

Stel zelf je infraroodcabine samen met de verschillende opties

Zo kun je vloerverwarming toevoegen en bestaat er ook een optie voor een professionele kleurentherapie door middel van LEDverlichting. Met behulp van gekleurd licht kun je je stemming veranderen. En zo zijn er nog veel meer opties en mogelijkheden. Wil je ook een infraroodsauna? Kijk dan in de webshop van Bodyfit naar de verschillende mogelijkheden. Wil je nog advies? Dan kun je altijd even bellen naar Bodyfit. De infraroodcabines zijn welk alleen online verkrijgbaar en dus niet via de showroom.