Thuisin
Woning

Thuisin heeft leuke adviezen

Heb jij inspiratie nodig om jouw woning een nieuwe uitstraling te geven, kijk eens bij Thuisin. Hier is het mogelijk om jouw woning een nieuwe vloer, gordijnen, een op maat gemaakte kast en ga zo nog maar even door te geven. De medewerker die hier werkzaam zijn hebben een goede kijk op een interieur en zij kunnen jou hier dan ook bijzonder goed mee helpen. Ik heb voor mijn eigen woning hier een mooie pvc vloer gekocht. Het leuke hieraan is dat het net op beton lijkt. Deze vloer is erg stevig en makkelijk schoon te houden. Vooral met kleine kinderen is dit een geweldige uitkomst. Voorheen was ik een hele tijd zoet met het schoonmaken van mijn huis. Eerst moest de stofzuiger aan te pas komen. Tegenwoordig kan ik met een stoffer en een blik al de vloer vegen en daarna heerlijk dweilen. Nu heb ik echt hete idee dat het schoon is.  Thuisin

Een mooie vloer bij Thuisin gekocht

Samen met mijn vriend zijn wij gaan shoppen voor een nieuw interieur. Hiervoor waren wij al meerdere winkels in gegaan echter zonder succes. Toen wij bij heet bovenstaande bedrijf binnen liepen, keken wij onze ogen uit. Wat een groot assortiment is hier aanwezig. Een vriendelijke medewerker kwam op ons af lopen en vroeg of hij ons kon helpen. Toen wij vertelden waar wij naar op zoek waren, werd ons meteen al verschillende dingen getoond. Zo kregen wij diverse vloeren te zien. Het ene model was nog nog mooier dan het andere. Uiteindelijk viel mijn oog op een beton look vloer. Zo mooi en stevig, dat wilde ik graag op de vloer hebben liggen.

Ben jij ook op zoek naar de mogelijkheden voor in jouw woning, of wil je een totaal ander interieur, ga dan ook eens bij dit bedrijf langs.

Thuisin