Woning

Cobra Art schilderijen

Schilderijen bestaan al sinds de middeleeuwen en wordt tot de dag van vandaag bewonderd. Destijds maakte de (bekende) schilders hun werk buiten de publiek om. Pas na hun dood werden hen schilderijen ontdekt en wordt het tot de dag van vandaag voor meer dan miljoenen tot miljarden verkocht bij veilingen. Hierbij spreek ik van schilderijen gemaakt van olieverf door beroemde schilders. Naast olieverf zijn er ook andere soorten verf zoals aquarel, tempera en acryl verf. Ieder schilders zijn niet hetzelfde, want ieder schildert in zijn eigen kunststijl. Zo zijn er schilderijen van landschappen, portretten, stadsgezichten, historiestukken, abstracte en nog vele andere, ieder op zijn eigen manier en wijze. 

Beleving

Tot de dag van vandaag worden schilderijen veel gewaardeerd. Je ziet ze overal in terug, binnen huizen, buiten op straat, museums, op het kantoor, in je slaapkamer, maar ook echt overal. De kunst van schilderijen zijn dat ze een groot effect hebben is dat ze een toevoeging voegen op een sfeervolle ruimte. Schilderijen zijn ook echter altijd de eerste blik die je opvangt zodra je een ruimte binnenloopt. Schilderijen roepen een beleving op. 

Fotokunst

Naast schilderijen gemaakt met de hand, zijn er ook schilderijen van verschillende soorten fotokunsten. Deze zijn gefotografeerd door echte fotograafs, artiesten wereldwijd. Deze fotokunst vind je vaak terug op plexiglas. Zo zijn er een groot aanbod aan vintage tot modern abstract. Voor ieder mens zit er een stijl tussen die perfect match binnen je interieur. Een schilderij hangt mooi in je huis en zorgt voor een sfeervolle ruimte.