gevelbekleding Plastica.nl
Woning

Maak je eigen unieke buitengevel

De tijd dat buitengevels alleen gemetseld werden is niet meer, tegenwoordig zie je steeds vaker buitengevels bij woningen en bedrijven van andere materialen. De gevelbekleding Plastica.nl is verkrijgbaar in verschillende materialen, waaronder kunststof, hout, metaal maar ook steen. Stel je hoge eisen aan je gevel en wil je er lang plezier van hebben en een mooie gevel houden? Dan kun je niet om de bekleding heen van plastica, het verschil wordt al snel duidelijk.

Laat je gebouw eruit springen

Massa bouw wordt tegenwoordig al veel te veel toegepast, er zijn maar weinig gebouwen die uniek zijn en anders dan de andere. Met gevelbekleding Plastica.nl kun je wel een unieke en mooie gevel maken, zorg ervoor dat je gebouw of woning tussen de andere woningen uitspringt. Het is mogelijk om verschillende structuren en kleuren aan te brengen op je gevel, met de goede montage heb je jaren plezier en valt je gebouw op. Alle materialen zijn bestand tegen allerlei weersomstandigheden, de beplating blijft daardoor altijd zo goed als nieuw.

gevelbekleding Plastica.nl

Belangrijk om vocht af te voeren

Een gevel kan nog zo mooi zijn, als je geen vocht af kunt voeren zal je snel problemen krijgen met je gevel. De gevelbekleding Plastica.nl kun je het beste bevestigen met een geventileerde ruimte tussen de gevel en het materiaal. De ventilatie zorgt ervoor dat het materiaal kan ademen, verhinder je dit dan zal je problemen krijgen met de gevel. Op geen enkele wijze moet je de stroom blokkeren van de ventilatie.