vloer

Mflor: een van de meest geliefde merken voor vloeren

Er zijn veel bedrijven die vloeren produceren. Ze maken echter niet allemaal de mooiste vloeren. Een merk dat er met kop en schouders bovenuit steekt is Mflor. Dit bijzondere merk staat bekend om design pvc vloeren. 

De natuurgetrouwe vloeren van Mflor

Het merk Mflor is natuurlijk niet het enige dat vloeren maakt. Dit merk staat echter bekend om prachtige design vloeren die amper van echt te onderscheiden zijn. Juist dat laatste is voor veel mensen belangrijk. Pvc wordt namelijk veel gebruikt om andere natuurlijke materialen na te bootsen. Je kunt er bijvoorbeeld houten of natuurstenen vloeren gemakkelijk mee maken. Maar zelfs een vloer van beton kun je na maken met pvc. Het is een zeer veelzijdig materiaal.

mflor

Je vloer onderhouden

De vloeren van Mflor zijn zeer slijtvast. Dat heeft alles te maken met de stroken en tegels waarvan ze worden gemaakt. Deze zijn gemaakt van hoogwaardige grondstoffen. Daardoor zijn ze tevens gemakkelijk te reinigen. Toch is geen enkele vloer natuurlijk helemaal onderhoudsvrij dus dat geldt ook voor een vloer van Mflor. Om zo lang mogelijk van je vloer te blijven genieten is het dus toch belangrijk om er goed voor te zorgen. Dat doe je door een aantal dingen in acht te nemen:

  • bij het aanleggen kun je een extra beschermlaag aanbrengen
  • dagelijks onderhoud in de vorm van stofzuigen is aan te raden
  • dweilen doe je het beste eens per week
  • gebruik beschermings- en onderhoudsproducten die bedoeld zijn voor dit type vloer

Waarom is onderhoud zo belangrijk?

Nu denk je wellicht: het is toch mijn keuze of ik mijn vloer regelmatig schoonmaak of niet? En dat klopt. Maar als je vuil lang op de vloer laat liggen dan kan dit erin trekken. Te Veel vuil kan bovendien voor krassen zorgen. Het is dus slim om dit wel geregeld te verwijderen.