Huis direct verkopen
wonen

Problemen met de verkoop van je huis?

Er kan een situatie in je leven ontstaan dat je problemen ervaart met je huis verkopen via een makelaar, je huis direct verkopen is de enige optie om snel van dit probleem af te zijn. Vaak moet bij een scheiding, of wanneer je een huis hebt geërfd snel worden gehandeld. Hoe langer deze procedure duurt, hoe ingewikkelder het wordt om een woning te verkopen. Het is ook nog mogelijk dat je komt te zitten met dubbele lasten, om financiële problemen te voorkomen is het inschakelen van Cito Vastgoed een goede zet. Niet alleen op financieel gebied, maar ook om een einde te maken aan bepaalde situaties.

Huis direct verkopen

Van villa tot appartement

Het voordeel van een huis direct verkopen is dat het niet uitmaakt wat voor woning het is, een appartement of een vrijstaande villa met een zwembad is ook mogelijk om te verkopen. Ondanks dat je woning snel wordt verkocht, krijg je er toch een eerlijke en mooie prijs voor. Vaak is de prijs die je voor je woning krijgt, zelfs nog hoger dan die je bij een makelaar zou krijgen. Ander bijkomend voordeel is dat je geen kosten betaald voor de overdracht, en de notaris. Op deze manier bespaar je nog meer kosten, zodat het nog aantrekkelijker wordt.

Altijd efficiënt en transparant

Je huis direct verkopen betekent ook dat je vertrouwen in elkaar moet hebben, Cito vastgoed werkt altijd transparant en efficiënt. Op elk gewenst moment kun je altijd alle vragen stellen, wanneer je die hebt over een bepaalde actie. Aan de hand van de snelheid waarmee wordt gehandeld, en de mooie prijs weet je al dat je te maken hebt met een serieuze partij om je woning aan te verkopen. Geen zorgen meer, geen dubbele lasten of veel kosten om je woning goed te onderhouden. Voor meer informatie kun je kijken op de website van cito-vastgoed.nl.