Polyfilla Pro kopen
Woning

Voordelen van polyfilla pro kopen

Polyfilla pro kopen doe je om een perfecte professionele eindresultaat te bereiken. Het assortiment bestaat uit een compleet assortiment reparatiemiddelen voor hout, steen en andere minerale oppervlakken.  Het assortiment is in te delen in 4 categorieën:

  • Houtreparatie
  • Plamuur
  • Houtsealer
  • Vulmiddel & kit

De producten van polyfilla pro staan ook wel bekend onder de naam probastine. Dit houdt in dat alle producten bekend staan om hun professionele houtreparatiemiddelen voor diverse oppervlaktes. Voor houtreparatie zijn er speciale producten ontwikkeld om beschadiging weg te werken of op te vullen. Zodra dit is gebeurd kun je het behandelen met een lak of beits, zo ziet het er weer als nieuw uit. De producten van polyfilla pro zijn gemaakt op basis van urethaan-acrylaat, hierdoor zijn ze geschikt voor het repareren van openstaande verbindingen en het lamineren van hout.

Polyfilla Pro kopen

Wat gebruik je voor wat

De plamuur gebruik je om oneffenheden in je muur vakkundig weg te werken. De plamuur is verkrijgbaar voor zowel binnen als buiten. De plamuur is gemaakt op waterbasis, maar zodra het is gedroogd kun je het ook voor buiten gebruiken. De plamuur heeft een KOMO-keurmerk. Wanneer je de tube gebruikt moet je hem goed kneden voor gebruikt en bij de plamuur pot moet je zorgen dat je de plamuur goed doorhaalt met een plamuurmes. De houtsealers zorgen ervoor dat het open hout afgedicht wordt voor vocht en andere weersinvloeden. Je hebt 2 soorten hout sealers. De ene is voor het afdichten en sealen van kopshout en (onbehandelde zaagkanten. En de andere houtsealer is voor houtreparaties te impregneren of te behandelen. Als laatste heb je de vulmiddel & kit. Hiermee werk je sleten, gaten en scheuren duurzaam weg. Ook deze is verkrijgbaar in 2 varianten.